Chef's menu 

6 december - 19 december

'Yellowtail' kingfish
algen - labneh

'Mowi' zalm
spitskool - yuzu kosho

Gerookte sardine - 'Royal Belgian' kaviaar *
gnocchi - ratteaardappel

Ossenstaart **
wintertruffel - 'Merx'

Fazant 
butternut - fine champagne 

Aardpeer
mandarijn - ricotta



4  gangen
€80

5  gangen * of **

€115 / €95

6  gangen * en **

€125

Lunch

wekelijks wisselende lunch
maandag, donderdag, vrijdag



2  gangen / voor- en hoofdgerecht
€45

3  gangen / voor- en hoofdgerecht + dessert
€55

3  gangen / voor- en hoofdgerecht + kaas
€63

Ons afhaalmenu

24 december en 31 december

Amuses

Coquille
aardpeer - soja 'Tomasu' 

Kabeljauw
kokkel - butternut

Pithivier 'Brasvar'
foie gras - truffel

Chocolade
speculoos - passievrucht

Mignardises



4  gangen + amuses + mignardises
€89

Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij uitsluitend het menu van 5 of 6 gangen.

Bent u zwanger, allergisch of volgt u een dieet? Laat het ons zeker weten bij reservatie, dan zorgen wij voor een persoonlijke en zorgeloze ervaring. Een veganistisch of lactosevrij menu is niet verkrijgbaar aangezien deze aanpassingen een te grote invloed hebben op de stijl van onze keuken. 

Steeds onder voorbehoud van prijs-, menu- of conceptwijziging.

test